De zomereditie van de Flower Tour brengt je langs het strand, de duinen, unieke bloemenkwekerijen en monumenten zoals de Kasteeltuinen van Keukenhof en ‘t Huys Dever. Je ontdekt tijdens de route de veelzijdigheid van de Bollenstreek en de schoonheid van zomerbloemen zoals de Dahlia en de Canna. De route is te fietsen of te rijden met de nieuwe FunScooter.


Fietsen langs de zomerbloemen

Tijdens de route kom je langs schitterende locaties. Van natuurgebieden, monumenten tot prachtige zomerbloemen. De hoogtepunten tijdens de route zijn:

  • Bezoek een bloembollenkwekerij
  • Bewonder de kasteeltuinen van Keukenhof
  • Geniet van het mooie strand
  • Rij door het mooie duingebied
  • Leer alles over dahlia’s en canna’s.

Eigen fiets of huurfiets

De zomerse Flower Tour fiets je eenvoudig met je eigen fiets. Heb je geen fiets of heb je geen zin om je fiets mee te nemen naar de Bollenstreek? Dan kan je eenvoudig een fiets huren bij een van de locaties rondom de route.


Audio Guide

De zomereditie van de Flower Tour is gratis te rijden. Wil je meer informatie over de locaties waar je langskomt. Download dan de Holland Audio Guides app en koop de Flower Tour in de app. Zo beleef je de Bollenstreek nog meer.


Kies zelf je startpunt

De Flower Tour Zomereditie is een rondje en je kan de route dan ook op elk willekeurig punt op de route beginnen. Zo kan je de route beginnen bij een van de hotels, vakantieparken en b&b’s langs de Flower Tour. Vaak kan je daar ook gratis parkeren en/of een fiets huren.


Openingstijden locaties

Afhankelijk van de dag en tijdstip van je Flower Tour kan je bij verschillende locaties naar binnen (betaald of gratis). Hieronder zie je het overzicht van alle openingsdagen, tijden en eventuele entreeprijzen. Klik op de locatie link voor meer informatie over de locatie.

LocatieOpenEntreeBijzonderheden
Canna Kwekerij
Haaster
Geen vaste
openingstijden.
Kijk of er iemand
aanwezig is
Dahlia
Experience
€ 2,-Betaalde Dahlia
Workshop mogelijk
vanaf 6 personen.
» info
FBT Dahlia
Showtuin
Iedere dagGratis
Kasteeltuinen
Keukenhof
Iedere dagGratis
Museum De
Zwarte Tulp
DI/WO/DO/VR/ZA/ZO
10 – 17 uur
€ 8,00
St. AgathakerkIedere dagGratis
‘t Huys DeverWO/DO/VR/ZA/ZO
14 – 17 uur
GratisBetaalde rondleiding
vanaf 10 personen
» aanvragen
De TulperijDO/VR/ZA
9.30 – 17 uur
GratisBetaalde rondleiding
vanaf 10 personen
» aanvragen
Pluktuin
Noordwijkerhout
Iedere dagAfhankelijk van
de bloei vd bloemen

Prijs zomereditie Flower Tour

De Flower Tour is gratis te rijden. Bekijk hieronder de plattegrond en volg de groene numbers op de borden langs de weg. De route is ook op te halen bij de plaatselijke VVV vestigingen en verschillende hotels, campings en vakantieparken rondom de route. Wil je ook het verhaal beleven tijdens je route dan kan je voor slechts € 5,00 de audio guide voor je eigen iOS of Android apparaat kopen.


Flower Tour FunScooter

FunScooter

Heb je geen zin om te fietsen? Huur dan een elektrische FunScooter. Met deze milieuvriendelijke scooter rij je heel relaxt door de Bollenstreek. Meer info over de FunScooter vindt je hier.


Ook leuk in de zomer


Groepsuitje

Wil je als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag een Flower Tour beleven? Al vanaf 8 deelnemers kunnen we groepsactiviteiten aanbieden. Dit kan ook inclusief een tour op een Solex, huurfiets, elektrische scooter of een vlucht met een helikopter etc. Ook voor touroperators bieden we leuke arrangementen aan.