Home / Hop on Hop off met een (huur)fiets / Strand van Noordwijk

English Deutsch

Een bezoek aan de tulpenvelden bij Keukenhof is perfect te combineren met een bezoekje aan het brede strand in Nederland. Met verschillende fietsroutes kom je langs dit schitterende strand. Je fietst eerst door het unieke Hollandse duingebied om vervolgens aan te komen bij het mooiste strand van Noordwijk: Langevelderslag

Hop off bij het strand van Noordwijk

Waai even uit tijdens je fietsroute bij Langevelderslag (het brede stand van Noordwijk). Twee fietsroutes combineren de tulpenvelden met dit schitterende stand in Noordwijk. Door het grote parkeerterrein is dit, voor mensen met eigen fietsen, ook een goede startlocatie van een fietsroute.

Bij Langevelderslag zijn ook verschillende restaurants te vinden. Geniet dus van een hapje en een drankje bij de volgende restaurants.

Waarom het strand bezoeken?

  • Heerlijk uitwaaien aan het brede strand
  • Verschillende restaurants voor een hapje en een drankje
  • Groot parkeerterrein (ook ideaal als startlocatie van je fietsroute)

Gemiddelde bezoektijd strand

De bezoekduur is sterk afhankelijk van de wensen van de bezoeker. Je kan elk moment doorfietsen maar je kan ook uitgebreid lunchen bij een van de restaurants.

Openingstijden strand

Het strand is openbare ruimte en 24 uur per dag geopend.

Entreeprijs strand

Het strand is gratis te bezoeken. Op het parkeerterrein is het wel betaald parkeren.

Langevelderslag strand in combinatie met een fietsroute

Twee fietsroutes combineren de tulpenvelden met het duingebied en het strand van Noordwijk. Het gaat om de volgende fietsroutes:

Onze populaire links