Home / Sightseeing tours rondom Keukenhof / Fietstocht langs de tulpenvelden met lokale gids

English Deutsch

Keukenhof bike tour
Keukenhof fietstocht met gids

De mooiste manier om de Nederlandse tulpenvelden te bezichtigen is met een begeleide fietstocht. Een lokale gids laat je de mooiste bloemenvelden rondom bloemenpark Keukenhof zien en vertelt je alles over de tulp en de Bollenstreek. De gids weet precies waar de mooiste bloemen op dat moment bloeien en brengt je ook bij een authentieke tulpenbollenkwekerij met uiteraard veel mooie foto locaties. De fietsroute is ongeveer 15 kilometer lang.

Bezoek de mooiste bloemenvelden van Holland

Tijdens de fietstocht geniet je op een ontspannen manier van de bloemenvelden rondom Keukenhof. Je gids geeft aanwijzingen voor het fietsen en vertelt je veel informatie over de tulpenteelt waar de Bollenstreek wereldberoemd mee is geworden. Onderweg kom je langs Kasteel Keukenhof, Kasteel Dever, de Keukenhof molen en uiteraard de bloemenvelden met tulpen, narcissen en hyacinten. Tijdens de fietstocht is er een pauze van ongeveer 25 minuten bij tulpenbollenkwekerij De Tulperij. Daar is ook een toilet aanwezig.

Duur van de fietstocht

De fietstocht is ongeveer 15 kilometer fietsen en de tour duurt ongeveer 2,5 uur. Onderweg stop je op fotogenieke plekjes en je maakt een tussenstop bij bloembollenkwekerij De Tulperij. Door de korte fietsafstand en de afwisselende stops is de fietstocht leuk voor jong en oud.

Groepsgrootte

De fietstocht heeft een minimum en een maximum aantal deelnemers.

  • Minimum aantal deelnemers voor deze fietstocht is 2 personen
  • Maximum aantal deelnemers voor deze fietstocht is 18 personen

Talen

De gids geeft de uitleg in het Engels, Nederlands en eenvoudig Duits.

Fietstocht met kinderen

De fietstocht is ook leuk voor kinderen. Het is mogelijk om kinderen te laten meefietsen of

  • Maximum aantal deelnemers is 15 personen (kinderfietsjes en kinderzitjes voor kinderen van 9-22 kg op AANVRAAG mogelijk. Kosten € 12.50 voor kinderzitje en € 19.00 voor kinderfiets. Ter plaatse betalen)
    Er kunnen maximaal 6 deelnemers extra met eigen fiets mee.
  • Minimum aantal deelnemers voor deze toer is 2 personen

Starttijden fietstocht

Tijdens het tulpenseizoen zijn er fietstochten van 23 maart tot 14 mei 2023. Per dag vertrekken er meerdere fietstochten. Er is een ochtend tour en twee tours in de middag. Hieronder staan de starttijden.

  • Ochtend tour 09:30 uur
  • Middag tour 12:45 uur
  • Middag tour 16:00 uur

Prijs begeleide fietstocht

De fietstocht met gids is exclusief in het tulpenseizoen te boeken. De prijs is inclusief huurfiets en helm. Hieronder staan de prijzen voor de fietstocht:

Tulpenseizoen 2023 | 23 maart t/m 14 mei

Fietstocht langs de tulpenveldenPrijs
Fietstocht incl. huurfiets€ 42,50Reserveer

Reserveer je fietstocht

De fietstochten met gids zijn populair en hebben een beperkt aantal deelnemers per groep. Hierdoor is het verplicht om je fietstocht van te voren te reserveren. Let op: reserveer op tijd. Drukke dagen zijn vaak ruim van te voren uitverkocht. Bekijk hieronder de beschikbaarheid van de fietstocht en selecteer je datum en starttijd van je fietstocht.

Startlocatie fietstocht

De fietstocht start op slechts 400 meter van de hoofdingang van bloemenpark Keukenhof bij Hotel Restaurant Lowietje in Lisse. Het hotel heeft voor gasten voldoende gratis parkeergelegenheid.

Veelgestelde vragen

Is de fietstocht ook geschikt voor kinderen?

Ja, door de korte afstand van 15 kilometer en de afwisselende stops is de fietstocht geschikt voor jong en oud. Het is mogelijk om een kinderzitje te reserveren zodra je geboekt hebt. Ook is het mogelijk om voor € 19,00 een kinderfiets (24 inch) te reserveren. Boek hiervoor eerst je fietstocht en stuur daarna een mail naar biketour@flowertour.nl. Vermeld in uw mail wel uw reserveringsnummer.

Onze populaire links