Home / De leukste Flower Tours in Nederland / Twizy GPS audiotour

Met de GPS tours van Renzy beleef je de bloeiende bloemenvelden op best. Toer ontspannen door de beroemde Bollenstreek met deze handige GPS tour. Geniet van de lente en zomer kleuren, de geuren en stap onderweg zo vaak uit als je wilt voor een selfie tussen de fotogenieke bloemenvelden. In een elektrische 2-persoons Renault Twizy inclusief GPS navigatie en audioguide, verken je op eigen tempo één van de mooiste en kleurrijkste streken van Nederland.

Autoroute door de bloemenvelden

GPS autoroute door de tulpenvelden
GPS autoroute door de tulpenvelden

Je rijdt in de stoere en open Twizy een route van zo’n twintig kilometer langs de kleurrijke bloemenvelden, het Keukenhof bos en een authentieke bloembollenkwekerij. In de lente bloeien de tulpenvelden en in de zomer de dahliavelden.

De audiotour vertelt je alle ins en outs over de omgevingen deelt leuke tulpen- of dahliaweetjes. Renzy volgt geen tourbus routes, maar gaat juist buiten de gebaande paden. Cruise op landweggetjes tussen de bloeiende tulpen of dahlia’s en zet de Twizy langs de kant om de bloemenzee van dichtbij te bewonderen. Rijden in een Renault Twizy is super easy en leuk: onderweg trek je veel bekijks! Hij rijdt geruisloos en is 100% elektrisch, dus je tour is nog milieuvriendelijk ook.

GPS Tour in het kort

  • Een elektrische Renault Twizy geschikt voor 2 personen
  • GPS navigatie op een tablet met een vaste route door de Bollenstreek
  • Een vaste route langs de bloemenvelden, het Keukenhof bos en een bloembollenkwekerij.
  • Audioguide beschikbaar in het Nederlands, Engels met alle ins en outs over de omgeving en leuke bloemenweetjes
  • De duur van de Tulpenvelden tour is 120 minuten met onderweg voldoende tijd om te stoppen en de bloemen van dichtbij te bewonderen. De Dahliavelden tour is 180 minuten.

Beschikbare GPS Tours

Er zijn verschillende GPS Tours beschikbaar. In de lente kies je voor de Tulpenvelden tour en in de zomer de Dahliavelden tour. Zie hieronder meer informatie over de tours.


Lente – Tulpenvelden GPS Tour – € 85,00

De prachtige tulpenvelden spreken tot de verbeelding van veel mensen. Ervaar deze streekzo intens mogelijk en buiten de gebaande paden en tourbus routes in onze Renault Twizy! De kleuren, de geuren…de bloemen komen heel dichtbij. Deze GPS audiotour is in 2020 te boeken van 28 maart t/m 12 mei. Prijs & tijdsduur: € 85,- voor een GPS audiotour van 120 minuten voor 2 personen.


Groepsuitje

Wil je als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag een Flower Tour beleven? Al vanaf 8 deelnemers kunnen we groepsactiviteiten aanbieden. Dit kan ook inclusief een tour op een Solex, huurfiets, elektrische scooter of een vlucht met een helikopter etc. Ook voor touroperators bieden we leuke arrangementen aan. 


Deze Renault Twizy Tours worden georganiseerd door Renzy