Home / Sightseeing tours rondom Keukenhof / Renault Twizy Tour langs de tulpenvelden in Holland

English Deutsch

Ontdek de tulpen en dahlia’s in Holland met de stoere Renault Twizy tour. Rij ontspannen langs de tulpenvelden in het voorjaar en de dahliatuinen in de zomer. Je rijdt op je eigen tempo langs de leukste (bloemen)attracties. Met de handige GPS autoroute kom je langs de mooiste bloemenvelden en bloementuinen en met de audiogids leer je ook van alles over de omgeving.

In de elektrische Renault Twizy kunnen 2 personen plaatsnemen. De Twizy is voorzien van een GPS navigatie met daarop de tulpenvelden autoroute of de zomerbloemen autoroute. Met de audioguide verken je op je eigen tempo het unieke landschap rondom Bloemenpark Keukenhof.

Autoroute langs de tulpenvelden en zomerbloemen bij Keukenhof

GPS autoroute door de tulpenvelden
GPS autoroute door de tulpenvelden

Je rijdt in de stoere en elektrische Twizy een route van zo’n twintig kilometer langs de kleurrijke bloemenvelden, het Keukenhof bos en een authentieke bloembollenkwekerij. In de lente bloeien de tulpenvelden en in de zomer de dahliavelden.

De audiotour vertelt je alle ins en outs over de omgeving en deelt leuke tulpen- of dahliaweetjes. De Twizy tour volgt geen tourbus routes, maar gaat juist buiten de gebaande paden. Cruise op landweggetjes tussen de bloeiende tulpen of dahlia’s en zet de Twizy langs de kant om de bloemenzee van dichtbij te bewonderen. Rijden in een Renault Twizy is super easy en leuk: onderweg trek je veel bekijks! Hij rijdt geruisloos en is 100% elektrisch, dus je tour is nog milieuvriendelijk ook.

GPS Tour in het kort

  • Een elektrische Renault Twizy is geschikt voor 2 personen
  • Inclusief GPS navigatie op een tablet met een autoroute langs de tulpenvelden of dahliatuinen
  • Een vaste route langs de bloemenvelden, het Keukenhof bos en een bloembollenkwekerij.
  • Audioguide beschikbaar in het Nederlands, Engels met alle ins en outs over de omgeving en leuke bloemenweetjes
  • De duur van de tour is 120 of 180 minuten met onderweg voldoende tijd om te stoppen en de bloemen van dichtbij te bewonderen.

Beschikbare Twizy Tours

Er zijn twee verschillende Twizy Tours, de tulpenvelden tour in de lente en de dahliatuinen tour in de zomer. Hieronder meer informatie per tour.

Lente | Tulpenvelden Twizy Tour – € 127,00

De prachtige tulpenvelden spreken tot de verbeelding van veel mensen. Ervaar de Bollenstreek zo intens mogelijk en buiten de gebaande paden en tourbus routes in onze Renault Twizy! De kleuren, de geuren…de bloemen komen heel dichtbij. Deze GPS audiotour is in te boeken van 1 april t/m 5 mei 2024. Prijs & tijdsduur: € 127,- voor een GPS audiotour van 120 minuten voor 2 personen.

Bekijk hieronder de beschikbaarheid van de Twizy Tulpentour:

Zomer | Dahliatuinen Twizy Tour – € 85,00

Twizy tour zomerbloemen
Twizy tour zomerbloemen

De kleurrijke dahliatuinen spreken tot de verbeelding van veel mensen. Ervaar de Bollenstreek zo intens mogelijk en buiten de gebaande paden en tourbus routes in onze Renault Twizy! De kleuren, de geuren…de bloemen komen heel dichtbij. Deze GPS audiotour is in te boeken van 1 augustus t/m 30 september 2024. Prijs & tijdsduur: € 85,- voor een GPS audiotour van 180 minuten voor 2 personen.

Bekijk hieronder de beschikbaarheid van de Twizy Zomerbloemen tour:

Onze populaire links