Home / Hop on Hop off met een (huur)fiets / Bloemenpark Keukenhof

Midden tussen de tulpenvelden in Lisse ligt Keukenhof. Bij dit wereldberoemde bloemenpark beleef je de lente optimaal. Schitterende bloementuinen, unieke kunstwerken, mooie bloemenshows en leuke kinderactiviteiten maken Keukenhof het perfecte dagje uit in de lente. Keukenhof is dan ook niet voor niks centraal gelegen bij alle fiets- en wandelroutes en ook de sightseeing tours komen allemaal langs deze bloemenattractie. Keukenhof is ideaal als startlocatie van je hop on hop off fietsroute.

Hét Nederlandse dagje uit in de lente

Een bezoek brengen aan Keukenhof staat voor elke toerist die Nederland in het voorjaar bezoekt hoog op de prioriteiten lijst. Ook voor Nederlanders is dit unieke bloemenpark een bezoek meer dan waard. Uiteraard maak je de mooiste foto’s van de tulpen, narcissen en hyacinten in het park maar ook de kunstwerken, bloemenshows en kinderactiviteiten zijn voor jong en oud een aanrader.

Openingstijden Keukenhof

Keukenhof is vanaf donderdag 24 maart t/m zondag 15 mei 2022 elke dag geopend van 8:00 – 19:30 uur

  • Maandag – 8:00 – 19:30 uur
  • Dinsdag – 8:00 – 19:30 uur
  • Woensdag – 8:00 – 19:30 uur
  • Donderdag – 8:00 – 19:30 uur
  • Vrijdag – 8:00 – 19:30 uur
  • Zaterdag – 8:00 – 19:30 uur
  • Zondag – 8:00 – 19:30 uur

Entreeprijs Keukenhof

Om Keukenhof te bezoeken heb je een dagticket nodig en kies je een tijdslot voor binnenkomst bij het bloemenpark. De prijs voor een Keukenhof ticket is in 2022:

Soort Keukenhof ticketPrijs
Volwassen ticket (18+)€ 19,00Reserveer direct
Kind ticket (4-17)€ 9,00Reserveer direct
Kind ticket (0-3)Gratis
Parkeerticket€ 6,00Reserveer direct

Reserveer je bezoek

Bloemenpark Keukenhof werkt vanaf seizoen 2022 met dagtickets met een tijdslot voor binnenkomst. Hierdoor is het verstandig om vooraf je dag en tijdslot te reserveren. Reserveren is heel eenvoudig en dit doe je gelijk bij het kopen van de tickets. Bekijk hieronder de gewenste dag en je ziet direct de beschikbare tijdsloten. Let op: het tijdslot is alleen voor binnenkomst in Keukenhof. Daarna kan je zo lang in het bloemenpark blijven als je wilt.

Keukenhof in combinatie met een wandel- of fietsroute

Een bezoek aan het bloemenpark van Nederland is perfect te combineren met een heerlijke wandel- of fietsroute. Waar Keukenhof de tulpen, narcissen en hyacinten showt in de schitterende bloementuinen vind je in de omgeving van Keukenhof heel veel kleurrijke bloemenvelden. Een bezoek aan Keukenhof duurt ongeveer 2 tot 4 uur en een wandel- of fietsroute is dan ook perfect om je dagje uit compleet te maken.

Startpunt of tussenstop van je wandel- of fietsroute

Door de centrale ligging van Keukenhof en de aanwezigheid van een groot parkeerterrein is het bloemenpark de ideale locatie om je route te starten. Bij de hoofdingang van het bloemenpark vind je Fietsverhuur Keukenhof. Je kan daar een fiets huren voor 3 uur of voor de hele dag. De volgende routes kan je starten vanaf Keukenhof:

Sightseeing Tours

Een bezoek aan Keukenhof is ook goed te combineren met een van de sightseeing tours.

Onze populaire links