Home / Hop on Hop off met een (huur)fiets / Keukenhof Bloemenpark

English Deutsch

Midden tussen de tulpenvelden in Lisse ligt Keukenhof. Bij dit wereldberoemde bloemenpark beleef je de lente optimaal. Schitterende bloementuinen, unieke kunstwerken, mooie bloemenshows en leuke kinderactiviteiten maken Keukenhof het perfecte dagje uit in de lente. het bloemenpark ligt centraal bij alle fietsroutes en ook de sightseeing tours komen langs deze bloemenattractie. De bloementuin is ideaal als startlocatie van je hop on hop off fietsroute.

Let op! Wil je Keukenhof bezoeken tijdens je fietsroute? Reserveer dan vooraf je bezoek. Selecteer de dag en het tijdslot voor het binnengaan bij het bloemenpark.

Hop on and Hop off bij Keukenhof Bloemenpark

Een bezoek brengen aan Keukenhof staat voor elke toerist die Nederland in het voorjaar bezoekt hoog op de bucketlist. Ook voor Nederlanders is dit unieke bloemenpark een bezoek meer dan waard. Uiteraard maak je de mooiste foto’s van de tulpen, narcissen en hyacinten in het park maar ook de kunstwerken, bloemenshows en kinderactiviteiten zijn voor jong en oud een aanrader. Met meer dan 7 miljoen voorjaarsbloemen is het park de manier om de lente te vieren. Het bloemenpark is ideaal als beginpunt, tussenstop of eindbestemming van je fietsroute. Er zijn veel voorzieningen zoals een grote parkeerplaats (wel reserveren), toiletten en restaurants.

Waarom Keukenhof bezoeken?

  • De perfecte locatie om de lente te vieren
  • 7 miljoen bloeiende voorjaarsbloemen zoals tulpen, narcissen en hyacinten
  • 15 kilometer aan wandelpaden in de buitenlucht
  • Verschillende indoor bloemenshows
  • Perfect te combineren met een Hop on Hop Off fietsroute

Gemiddelde bezoektijd Keukenhof

Een bezoek aan het bloemenpark duurt gemiddeld tussen de 2 en 4 uur. Uiteraard is de bezoektijd afhankelijk van uw interesse in bloemen. Uw ticket is geldig tot sluitingstijd (19:30 uur).

Openingstijden Keukenhof

Het bloemenpark is vanaf donderdag 21 maart t/m zondag 12 mei 2024 elke dag geopend van 8:00 – 19:30 uur

DagOpeningstijden
Maandag08:00 – 19:30 uur
Dinsdag08:00 – 19:30 uur
Woensdag08:00 – 19:30 uur
Donderdag08:00 – 19:30 uur
Vrijdag08:00 – 19:30 uur
Zaterdag08:00 – 19:30 uur
Zondag08:00 – 19:30 uur

Entreeprijs Keukenhof

Om Keukenhof te bezoeken heb je een dagticket nodig en kies je een tijdslot voor binnenkomst bij het bloemenpark. Na binnenkomst mag je tot sluitingstijd in het park blijven. De prijs voor een Keukenhof ticket is in 2024:

Soort Keukenhof ticketPrijs
Volwassen ticket (18+)€ 20,00Reserveer
Kind ticket (4-17)€ 9,00Reserveer
Kind ticket (0-3)Gratis
Parkeerticket€ 10,00Reserveer
Parkgids Keukenhof€ 7,00Reserveer
Tour vanuit Amsterdam naar Keukenhof€ 42,50Reserveer

Reserveer je bezoek

Keukenhof Bloemenpark werkt vanaf seizoen 2024 met dagtickets met een tijdslot voor binnenkomst. Hierdoor is het verstandig om vooraf je dag en tijdslot te reserveren. Reserveren is heel eenvoudig en dit doe je gelijk bij het kopen van de tickets. Bekijk hieronder de gewenste dag en je ziet direct de beschikbare tijdsloten. Let op: het tijdslot is alleen voor binnenkomst in het park. Daarna kan je zo lang in het bloemenpark blijven als je wilt.

Reisadvies Keukenhof

Het bloemenpark ligt centraal in de Randstad tussen de steden Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag. Het park is goed bereikbaar met de auto en heeft een groot parkeerterrein waar je voor € 10,00 een dagkaart kan bijbestellen bij je tickets. Ook rijden er tijdens de openingsperiode speciale Keukenhof shuttle bussen tussen het bloemenpark en verschillende treinstations. Kijk op onze pagina reisadvies Keukenhof voor meer informatie. Voor openbaar vervoer kan je ook kijken op 9292.nl

Keukenhof in combinatie met een fietsroute

Een bezoek aan het bloemenpark van Nederland is perfect te combineren met een heerlijke fietsroute. Waar Keukenhof de tulpen, narcissen en hyacinten showt in de schitterende bloementuinen vind je in de omgeving van Keukenhof heel veel kleurrijke bloemenvelden. Een bezoek aan Keukenhof duurt ongeveer 2 tot 4 uur en een fietsroute is dan ook perfect om je dagje uit compleet te maken.

Startpunt of tussenstop van je fietsroute

Door de centrale ligging en de aanwezigheid van een groot parkeerterrein is het bloemenpark de ideale locatie om je route te starten. Bij de hoofdingang van het bloemenpark vind je Fietsverhuur Keukenhof. Je kan daar een fiets huren voor 3 uur of voor de hele dag. De volgende fietsroutes kan je starten vanaf het bloemenpark:

Sightseeing Tours

Een bezoek aan het bloemenpark is ook goed te combineren met een van de sightseeing tours.

Onze populaire links