Home / Sightseeing tours rondom Keukenhof / Helikopter Tour boven de tulpenvelden bij Keukenhof

English Deutsch

De meest spectaculaire sightseeing tour is de helikopter rondvlucht boven de bloemenvelden. De bloemenvelden zijn vanaf de grond al geweldig maar vanuit de helikopter krijg je een heel ander uitzicht van het Nederlandse landschap. De helikopter vliegt op slechts 6 dagen in 2024 en het aantal plaatsen is beperkt dus boek je vlucht op tijd!

Helikopter vliegdagen 2024

Helikopter tulpenvelden
Bekijk de bloemenvelden vanuit de lucht

De helikopter vliegt in 2024 slechts op 6 dagen. Hieronder staan de dagen dat de rondvluchten te reserveren zijn. 

Vluchttijden Helikopter 2024

De helikopter vliegt op een vliegdag van ongeveer 9:30 uur tot 17:00 uur. Heb je een voorkeur voor een vliegtijd dan kan je na boeken ons een mailtje sturen op info@flowertour.nl met het boekingsnummer en de voorkeur voor een vliegtijd.

Locatie & parkeren

De rondvluchten hebben elke vliegdag een andere start locatie tussen de bloemenvelden rondom Keukenhof. Elke locatie is bereikbaar met de auto en parkeren is (in de buurt) mogelijk en gratis. Kom je met het openbaar vervoer? Reis dan eerst naar Bloemenpark Keukenhof en huur een fiets bij Keukenhof fietsverhuur.

Prijzen helikopter tour

Een helikoptervlucht boven de bloemenvelden is uniek en een zeer bijzondere beleving. Wij raden je aan om op tijd te reserveren aangezien er maar een beperkt aantal plaatsen zijn op de vliegdagen. 

HelikoptervluchtPrijs per persoon
10 minuten rondvlucht€ 159,00Boek nu
15 minuten rondvlucht€ 235,00Boek nu

Reserveer je rondvlucht

De helikoptervluchten zijn elk jaar erg populair. Het is verplicht om vooraf je rondvlucht te reserveren. Via onderstaande kalender selecteer je je vluchtdag en reserveer je eenvoudig je ticket.

Onze populaire links

De Helikopter vluchten worden uitgevoerd door Helivliegen. Indien u reserveer via flowertour.nl dan kan het zijn dat wij een kleine commissie krijgen. Het bedrag dat u als consument betaald blijft hetzelfde.