Home / Hop on Hop off met een (huur)fiets / Bloembollenkwekerij De Tulperij

English Deutsch

Hop off je fiets bij De Tulperij in Voorhout en geniet in het voorjaar van de kleurrijke tulpenvelden en in de zomer van de dahliatuinen. In de gezellige bloemenkas kom je even helemaal tot rust met een heerlijke drankje met een heerlijke appeltaart of stroopwafel. Elke dag zijn er rondleidingen langs de bloemenvelden waar je meer te weten komt over de teelt van tulpenbollen.

Hop off bij de tulpenvelden en dahliatuinen van De Tulperij

De Tulperij ligt omringd door bollenvelden in het hart van de Bollenstreek. Het is een familiebedrijf dat al meerdere generaties tulpenbollen kweekt en sinds een aantal jaren te bezoeken is voor bezoekers. De gezellige bloemenkas is de ideale tussenstop tijdens je fietsroute of sightseeing tour. Dus hop off je (huur)fiets en geniet van de tulpen en een hapje en drankje.

In het voorjaar bloeien de schitterende narcissen en uiteraard kleurrijke tulpenvelden van de kwekerij. Daarnaast is er een showtuin en een pluktuin met heel veel verschillende tulpen en andere voorjaarsbloeiers. Per dag worden er een aantal rondleidingen gegeven waar je alles te weten komt over het telen van tulpenbollen.

In de zomer heeft De Tulperij een schitterende dahlia showtuin en een pluktuin. Uiteraard is in de zomer de bloemenkas ook weer de ideale pauze locatie.

Waarom De Tulperij?

  • Kleinschalige en authentieke bloemenattractie
  • De showtuin met de mooiste tulpen, narcissen en hyacinten is gratis te bezoeken
  • De gezellige bloemenkas is perfect voor een appeltaart en een drankje
  • Meerdere keren per dag geeft de kweker een rondleiding door De Tulperij
  • Er zijn toiletten aanwezig

Gemiddelde bezoektijd

Een bezoek aan De Tulperij duurt gemiddeld tussen de één en anderhalf uur. Houd hier rekening mee bij het plannen van je dag.

Openingstijden De Tulperij

De Tulperij is zowel tijdens het tulpenseizoen als het dahliaseizoen geopend voor bezoekers. Vanaf donderdag 21 maart t/m 12 mei 2024 is het Tulpenseizoen. Dan gelden de volgende openingstijden:

DagOpeningstijden
Maandag09.00 – 18.00 uur
Dinsdag09.00 – 18.00 uur
Woensdag09.00 – 18.00 uur
Donderdag09.00 – 18.00 uur
Vrijdag09.00 – 18.00 uur
Zaterdag09.00 – 18.00 uur
Zondag09.00 – 18.00 uur

Elke dag worden er rondleidingen gegeven om 9.45 (engels) en rond 14.00 uur. Kijk bij reserveren voor de beschikbaarheid van de rondleidingen.

Entreeprijs De Tulperij

Een bezoek aan De Tulperij is gratis. Voor de rondleidingen wordt wel een vergoeding gerekend. Wil je deelnemen aan de rondleiding? Reserveer dan vooraf je plek.

RondleidingPrijs
Volwassenen (13+)€ 7,95Reserveer
Kinderen (4-12)€ 4,50Reserveer
Kinderen (0-3)GratisReserveer

De Tulperij in combinatie met een fietsroute

Een bezoek aan deze bloembollenkwekerij is goed te combineren met een fietsroute of sightseeing tour. De Tulperij is door de beperkte parkeerruimte niet geschikt als startpunt maar wel als tussenstop. De volgende fietsroutes en sightseeing tours komen langs De Tulperij:

Fietsroutes langs De Tulperij

Sightseeing Tours

Onderstaande sightseeing tours brengen ook een bezoek aan De Tulperij.

Onze populaire links