Home / Hop on Hop off met een (huur)fiets / Bloembollenkwekerij De Tulperij

Hop off je fiets bij De Tulperij in Voorhout en geniet in het voorjaar van de kleurrijke tulpenvelden en in de zomer van de dahliatuinen. In de gezellige bloemenkas kom je even helemaal tot rust met een heerlijke drankje met een heerlijke appeltaart of stroopwafel.

Bezoek de tulpenvelden en dahliatuinen bij De Tulperij

De Tulperij ligt omringd door bollenvelden in het hart van de Bollenstreek. Het is een familiebedrijf dat al meerdere generaties tulpenbollen kweekt en sinds een aantal jaren te bezoeken is voor bezoekers. De gezellige bloemenkas is de ideale tussenstop tijdens je fietsroute of sightseeing tour. Dus hop off je (huur)fiets en geniet van de tulpen en een hapje en drankje.

In het voorjaar bloeien de schitterende narcissen en uiteraard kleurrijke tulpenvelden van de kwekerij. Daarnaast is er een showtuin en een pluktuin met heel veel verschillende tulpen en andere voorjaarsbloeiers. Per dag worden er een aantal rondleidingen gegeven waar je alles te weten komt over het telen van tulpenbollen.

In de zomer heeft De Tulperij een schitterende dahlia showtuin en een pluktuin. Uiteraard is in de zomer de bloemenkas ook weer de ideale pauze locatie.

Openingstijden De Tulperij

De Tulperij is zowel tijdens het tulpenseizoen als het dahliaseizoen geopend voor bezoekers. Vanaf donderdag 24 maart t/m 15 mei 2022 start het nieuwe tulpenseizoen. Dan gelden de volgende openingstijden:

Maandag09.00 – 18.00 uur
Dinsdag09.00 – 18.00 uur
Woensdag09.00 – 18.00 uur
Donderdag09.00 – 18.00 uur
Vrijdag09.00 – 18.00 uur
Zaterdag09.00 – 18.00 uur
Zondag09.00 – 18.00 uur

Elke dag worden er rondleidingen gegeven om 10.30 en 14.00 uur.

Entreeprijs De Tulperij

Een bezoek aan De Tulperij is gratis. Voor de rondleidingen wordt wel een vergoeding gerekend. Wil je deelnemen aan de rondleiding? Reserveer dan vooraf je plek.

Rondleiding
Volwassenen (13+)€ 6,95
Kinderen (4-12) (incl. speurtocht, limonade)€ 3,95

De Tulperij in combinatie met een fietsroute

Een bezoek aan deze bloembollenkwekerij is goed te combineren met een fietsroute of sightseeing tour. De Tulperij is door de beperkte parkeerruimte niet geschikt als startpunt maar wel als tussenstop. De volgende fietsroutes en sightseeing tours komen langs De Tulperij:

Fietsroutes langs De Tulperij

Sightseeing Tours die langs De Tulperij gaan

Onderstaande sightseeing tours brengen ook een bezoek aan De Tulperij.

Onze populaire links