Home / Hop on Hop off met een (huur)fiets / Tulip Experience Amsterdam

Ontdek het verhaal van de Nederlandse tulp bij Tulip Experience Amsterdam. Dit unieke belevingscentrum ligt in het dorp Noordwijkerhout. De experience bestaat uit een modern museum waar je het verhaal echt kan beleven en een schitterende tulpen showtuin waar je de mooiste tulpenfoto’s kan maken.

Hop off bij Tulip Experience Amsterdam

Onderbreek je fietsroute bij de Tulip Experience in Noordwijkerhout. Bij deze bloemenattractie leer je in het museum gedeelte alles over de tulpenteelt en maak je de mooiste foto’s en video’s in de grote showtuin. Als bezoeker mag je ook een bosje tulpenplukken bij de indoor tulpenpluktuin.

Openingstijden

Tulip Experience Amsterdam is gedurende het tulpenseizoen elke dag geopend. De definitieve openingstijden vindt je op deze website vanaf begin 2022.

Entreeprijs

De prijs voor een bezoek aan de Tulip Experience is inclusief een kopje koffie of thee en een bosje tulpen. De prijzen voor het tulpenseizoen zijn begin 2022 bekend.

TicketPrijs
Volwassen ticketn.n.b.Boeken nog niet mogelijk
Kind ticketn.n.b.Boeken nog niet mogelijk

Reserveer je bezoek

Om de Tulip Experience te bezoeken moet je vooraf je tickets kopen. De tickets zijn beschikbaar vanaf begin 2022.

Fietsroutes langs deze attractie

Onderbreek je fietsroute met een bezoek aan de Tulip Experience Amsterdam. De volgende fietsroutes komen langs deze kleurrijke bloemenattractie:

Adres

  • Delfweg 37
  • 2211 VK Noordwijkerhout
  • Nederland

Onze populaire links