Home / De leukste Flower Tours in Holland / Met klassieke Solex rijden langs de bloemen

De Solex snorfiets staat voor nostalgie. Het populaire vervoermiddel van tientallen jaren geleden doet tegenwoordig dienst voor de leukste recreatieve toertochten.  Met de maximale snelheid van 25 km per uur is de Solex ideaal om van de bloemenvelden rondom Keukenhof te genieten en doordat de Solex een snorfiets is hoef je geen helm op. 

Solex Flower Toertocht

In het voorjaar is het extra leuk om Solex te rijden langs de schitterende bloemenvelden rondom Keukenhof. Met de Solex Flower Toertocht zie je de mooiste plekjes rondom het bloemenpark. Je krijgt tips voor leuke stops zoals een bloembollenkwekerij, mooie monumenten en natuurlijk fotostops voor de mooiste bloemenfoto’s

Solex rijden zonder gids

De Solex snorfiets leent zich perfect om de bloemenvelden en de omgeving van Keukenhof te ontdekken. Je huurt een Solex voor 3 uur en krijgt een mooie route met informatie over de teelt van bloembollen en verhalen over de Bollenstreek.

Prijzen Solex verhuur

Wil je Solex rijden dan kan je een Solex huren bij Have Fun Events in Voorhout. Je kan gratis parkeren bij de startlocatie. 

  • Huurprijs 3 uur Solex rijden – € 45,00 (incl. BTW)

Solex Flower Toertocht met gids

Tijdens de opening van Keukenhof is het ook mogelijk om mee te gaan met de georganiseerde Solex toertocht. Je rijdt dan met een gids de route en krijgt live informatie over de omgeving. 

De georganiseerde Solex Flower Toertocht vertrekt elke dag om 10:00 uur. De Solex Flower Toertocht gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

  • Prijs deelname Solex toertocht – € 59,00 (incl. BTW)

Voorwaarden Solex rijden

  • Leeftijd vanaf 16 jaar
  • Rijbewijs: (brommer) rijbewijs verplicht

Groepsarrangement

Wil je als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag een Flower Tour beleven? Al vanaf 8 deelnemers kunnen we groepsarrangementen aanbieden. Dit kan ook inclusief een tour op een Solex, huurfiets, vlucht met een helikopter etc. Ook voor touroperators bieden we leuke arrangementen aan.