English Deutsch

Combineer je fietsroute met een heerlijke rondvaart door de Nederlandse polder. Geniet van de molens en de schitterende natuur. Tijdens de opening van bloemenpark Keukenhof vaart de rondvaartboot elke dag meerdere keren vanuit Lisse over de schitterende Hollandse meren.

Rondvaart bij Lisse

Nederland is bekend om zijn vele groene polders en molens. Met de rondvaart Lisse ontdek je de schoonheid van de polders en bezoek je een echte molen. Je vaart ongeveer 90 minuten en onderweg geniet je van het schitterende Hollandse uitzicht.

Iconen van Nederland

Met deze rondvaart ontdek je dat Lisse nog meer heeft dan schitterende tulpenvelden. Met de rondvaart beleef je het verhaal van de Hollandse polders en de belangrijke rol die molens daarbij hebben. Je vaart over de schitterende Kagerplassen en op de weg terug kan je uitstappen voor een rondleiding door een echte (nog werkende) molen.

Gemiddelde vaartijd

De rondvaart duurt ongeveer 90 minuten. Hou hier rekening mee met het plannen van je dag.

Vaartijden Rondvaart Lisse

Tijdens het tulpenseizoen vertrekt de rondvaartboot meerdere keren per dag. Bekijk hieronder de beschikbaarheid per dag van de rondvaart Lisse en reserveer direct je rondvaart. Je kan met je ticket zelf bepalen hoe laat je de rondvaart doet.

Entreeprijs Rondvaart

De prijs voor de 1,5 uur durende rondvaart is afhankelijk van de leeftijd van de deelnemers. Bekijk hieronder de prijs.

RondvaartPrijs
Volwassenen (14+)€ 17,50Reserveer
Kinderen (3-13)€ 15,00Reserveer
Kinderen (0-2)GratisReserveer

De rondvaart in combinatie met een fietsroute

De afvaart locatie van de lentecruise ligt op ongeveer 5 minuten fietsen vanaf het centrum van Lisse. Je fietst eenvoudig naar de vertreklocatie van de rondvaartboot door vanaf knooppunt 91 de bordjes te volgen naar knooppunt 1. Voor de brug over het water zie je rechts het huisje van Rederij van Hulst. Vandaar vertrekt de lente rondvaart. Na afloop kom je weer terug op deze locatie en kunt u uw fietsroute vervolgen.

Het adres van de vertreklocatie is:

  • Kanaalstraat 270 in Lisse

Fietsroutes in de buurt van de rondvaart afvaartlocatie

Onze populaire links