Home / Over Flower Tour Company

English Deutsch

Welkom bij de Flower Tour Company. Ontdek met ons de mooiste bloemenvelden in Nederland. Je vindt hier de leukste routes, rondleidingen en arrangementen om de bloemenvelden in Nederland te beleven.

‘Bezoekers en inwoners van de Bollenstreek het verhaal van de bloemen in Nederland op een leuke manier laten beleven, dat is de missie van de Flower Tour Company.’

Marco van der Lingen

Flower Tour Company

De mooiste fietsroutes langs de bloemenvelden

Fietsen is de beste manier om van de bloeiende bloemenvelden te genieten. Daarom hebben we twee fietsroutes ontwikkeld. Met de tulpen fietsroute fiets je in het voorjaar langs de mooiste tulpenvelden en met de Bollenstreek bloemen fietsroute fiets je ook nog langs het strand en de duinen.

Ontdek de bloemenvelden op een unieke manier

Wil je een keer wat anders dan fietsen langs de bloemenvelden? Kijk dan eens bij ons uitgebreide aanbod aan voertuigen waarmee je de bloemenvelden kan ontdekken.

Onze Flower Map laat zien waar de bloemen bloeien

Een van de meest gestelde vragen is waar de mooiste bloemenvelden in bloei staan. Hiervoor hebben we de Flower Map ontwikkeld. Op onze Flower Map laten we zien waar de mooiste bloemenvelden te zien zijn. Ook geven we informatie over welke fietsroutes op dat moment langs de mooiste bloemenvelden gaan. Wel zo handig toch?

Audio Guides

Om het verhaal van de bloemen te horen tijdens je fiets- of wandelroute hebben we een leuke audio tour ontwikkeld. Tijdens deze tour leer je meer over de tulp en de omgeving van Bloemenpark Keukenhof.

De tours zijn beschikbaar in de Holland Audio Guides-app. Deze kan je downloaden op je eigen telefoon (iOS en Android).

Onze populaire links