Home / Holland Digital Guides

English Deutsch

Met Holland Digital Guides beleef je de iconen van Nederland op zijn best. Met onze digitale gidsen voor iOS en Android telefoons ontdek je namelijk het verhaal van de locatie waar je op dat moment bent. Ook krijg je via de app veel extra praktische informatie over de locatie zoals openingstijden en entreeprijzen.

Holland Audio Guides app
De gratis
Holland Digital Guides app

Van 20 maart t/m 11 mei 2025 staat de Holland Digital Guides app in het teken van de tulpen. Met deze gidsen geniet je van de tulpen en andere voorjaarsbloemen in en rondom Keukenhof. Er zijn twee digitale gidsen beschikbaar namelijk:

Met de Tulip Festival digitale gids leer je meer over de tulp en het wereldberoemde bloemenpark in Lisse. De gids heeft geen vaste route dus bepaal je zelf in welke volgorde je de highlights bezoekt in het bloemenpark.

Let op: de digitale gids voor een bezoek aan bloemenpark Keukenhof is te downloaden vanaf 1 maart 2025.

Deze digitale gids kost € 6,99 en is online te koop.

Met de digitale gids in tulpenattracties in Nederland laten we de mooiste locaties zien in de Bollenstreek. Bekijk geweldige uitzichten op de tulpenvelden, bezoek een van de showtuinen en neem een kijkje bij een bollenkwekerij.

Let op: de digitale gids voor tulpenattracties is te downloaden vanaf 1 maart 2025.

Deze digitale gids is gratis te downloaden in de app

Over Holland Digital Guides

Met Holland Digital Guides krijg je de volgende voordelen:

  • Beleef het verhaal van een locatie op zijn best met audio, foto’s en tekst.
  • Het verhaal wordt automatisch geactiveerd zodra je erlangs komt.
  • Inspiratie over de leukste locaties in Holland.
  • Gidsen worden steeds uitgebreid.

Let op: in Nederland is het NIET toegestaan om te fietsen en je mobiele telefoon in je hand te houden. Als u fietst, stop dan bij een informatiepunt om naar het verhaal te luisteren.

Download de app gratis:

De Holland Digital Guides app is beschikbaar voor iOS (iPhone) en Android telefoons. Via de buttons hieronder ga je direct naar de juiste download pagina:

Prijs van de Holland Digital Guides app?

De Holland Digital Guides app is gratis te downloaden. Om de Tulip Festival te gebruiken koop je de digitale gids voor slechts € 6,99. Reis je met meerdere personen? Dan kies je zelf of je voor iedereen een gids koopt of dat slechts een persoon de digital guide download en het verhaal vertelt aan de rest van het gezelschap.

Hoe koop je een digital guide?

De app Holland Digital Guides is gratis te downloaden in de Apple AppStore of Google Play. Via onze webshop koop je de digital guide van jouw keuze en vervolgens krijgt je een coupon waarmee je de tour van jouw keuze kan downloaden.

Hoe gebruik je je couponcode?

Als je de Tulip Festival digitale gids’ online hebt gekocht, krijgt je een ticket met een couponcode. Als je een couponcode hebt, kun je de digitale gids in de app (vanaf 1 maart 2025) ontgrendelen door de volgende stappen te volgen:

1. Download Holland Digital Guides app

Je kan de app downloaden in je appstore. Ga naar Apple AppStore of Google Play

2. Verzilver uw couponcode

Op je ticket vind je je couponcode. Klik op de Tulip Festival | betaalde digitale gids en daarna onderaan op Inloggen om te downloaden. Vervolgens klik je op het vervolgscherm nog een keer op login. Daarna kan je je unieke couponcode (op het ticket) invullen en zo de digitale gids ontgrendelen.

3. Download de digitale gids

Zodra je de tour met succes hebt ingewisseld, kan je op de knop Downloaden tikken om te beginnen met het downloaden van de digitale gids voordat je vertrekt. Wanneer de gids klaar is met downloaden zie je een Start Tour knop.

4. Geniet van de digitale gids

Je bent nu klaar om de digitale gids te openen. Veel plezier!

Onze populaire links