Home / Holland Audio Guides

Met een Holland Audio Guide beleef je de iconen van Nederland op zijn best. Met de app voor iOS en Android telefoons ontdek je namelijk het verhaal van de locatie waar je op dat moment bent. Ook krijg je via de app veel extra informatie over de locatie zoals openingstijden, entreeprijzen en eventueel kortingen.

Holland Audio Guides app
De gratis
Holland Audio Guides app

Van 20 maart t/m 9 mei 2021 staat de Holland Audio Guide in het teken van de Tulpenroute. Met deze fietsroute geniet je van de tulpen en andere voorjaarsbloemen rondom Keukenhof. Je komt langs tulpenvelden, bezoekt een tulpen kwekerij en maakt kennis de indrukwekkende veelzijdigheid van de Bollenstreek.

Voordelen

Met Holland Audio Guides krijg je de volgende voordelen:

  • Beleef het verhaal van de route op zijn best met audio, foto’s en tekst.
  • Het verhaal wordt automatisch geactiveerd zodra je erlangs fietst of wandelt.
  • Inspiratie over de leukste locaties in Holland.
  • Kortingen en extra’s rondom de routes.
  • Routes worden steeds uitgebreid.

Download de app gratis:

De Holland Audio Guides app is beschikbaar voor iOS (iPhone) en Android telefoons. Via de buttons hieronder ga je direct naar de juiste download pagina:

Wat kost een audio guide voor de Flower Tour Tulpenroute?

De Holland Audio Guide app is gratis te downloaden. Om de Flower Tour Tulpenroute optimaal te beleven koop je de tour voor slechts € 5,00. Reis je met meerdere personen? Dan kies je zelf of je voor iedereen een audio guide koopt of dat slechts een persoon de audio guide download en het verhaal vertelt aan de rest van je gezelschap.

Hoe koop je een audio guide?

Koop in onze webshop

De app Holland Audio Guides is gratis te downloaden in de Apple AppStore of Google Play. Via onze webshop koop je de audio guide van jou keuze en vervolgens krijgt je een coupon waarmee je de tour van jouw keuze kan downloaden.

Verkooplocaties

Vanaf 20 maart t/m 9 mei 2021 is de Tulpenroute verkrijgbaar bij de balie van VVV Lisse. Deze balie is gelegen in het Museum De Zwarte Tulp in het dorpscentrum van Lisse (Heereweg 219 in Lisse).

Eigen fiets, huurfiets of FunScooter

De route kan je fietsen met je eigen fiets. Mocht je geen fiets hebben dan kan je een fiets huren bij een hotel, vakantiepark of camping.

Lees meer: Overzicht van fietsverhuur locaties rondom de Flower Tour »

Elektrische scooter

Nog leuker is het om de Tulpenroute te rijden met de nieuwe elektrische scooter. Deze scooter is zeer eenvoudig te rijden, is stil en heel leuk om te ervaren.

Bekijk onze tips voor het bezoeken van de bloemenvelden in de Bollenstreek