Home / Holland Audio Guides

English Deutsch

Met een Holland Audio Guide beleef je de iconen van Nederland op zijn best. Met de app voor iOS en Android telefoons ontdek je namelijk het verhaal van de locatie waar je op dat moment bent. Ook krijg je via de app veel extra informatie over de locatie zoals openingstijden en entreeprijzen.

Holland Audio Guides app
De gratis
Holland Audio Guides app

Van 20 maart t/m 9 mei 2021 staat de Holland Audio Guide in het teken van de Tulpenroute. Met deze fietsroute geniet je van de tulpen en andere voorjaarsbloemen rondom Keukenhof. Je komt langs tulpenvelden, bezoekt een tulpen kwekerij en maakt kennis de indrukwekkende veelzijdigheid van de Bollenstreek.

Over Holland Audio Guides

Met Holland Audio Guides krijg je de volgende voordelen:

  • Beleef het verhaal van de route op zijn best met audio, foto’s en tekst.
  • Het verhaal wordt automatisch geactiveerd zodra je erlangs fietst of wandelt.
  • Inspiratie over de leukste locaties in Holland.
  • Kortingen en extra’s rondom de routes.
  • Routes worden steeds uitgebreid.

Let op: in Nederland is het NIET toegestaan om te fietsen en je mobiele telefoon in je hand te houden. Als u fietst, stop dan bij een informatiepunt om naar het verhaal te luisteren.

Download de app gratis:

De Holland Audio Guides app is beschikbaar voor iOS (iPhone) en Android telefoons. Via de buttons hieronder ga je direct naar de juiste download pagina:

Prijs van de Holland Audio Guide?

De Holland Audio Guide app is gratis te downloaden. Om de Tulpenroute optimaal te beleven koop je de audiotour voor slechts € 5,00. Reis je met meerdere personen? Dan kies je zelf of je voor iedereen een audio guide koopt of dat slechts een persoon de audio guide download en het verhaal vertelt aan de rest van je gezelschap.

Hoe koop je een audio guide?

Koop in onze webshop

De app Holland Audio Guides is gratis te downloaden in de Apple AppStore of Google Play. Via onze webshop koop je de audio guide van jouw keuze en vervolgens krijgt je een coupon waarmee je de tour van jouw keuze kan downloaden.

Hoe gebruik je je couponcode?

Als je de Tulpenroute online hebt gekocht, krijgt je een ticket met een couponcode. Als je een couponcode hebt, kun je de fietsroute in de app ontgrendelen door de volgende stappen te volgen:

1. Download Holland Audio Guides app

Je kan de app downloaden in je appstore. Ga naar Apple AppStore of Google Play

2. Verzilver uw couponcode

Op je ticket vind je je couponcode onder de barcode. Klik in de app op het instellingen icoon in het hoofdscherm van de app. Klik vervolgens op login en voer je e-mailadres en je unieke couponcode in (ontvangen in je bevestigingsmail). Klik op Login om de tour(s) in de app te ontgrendelen.

3. Download de Tulpenroute

Zodra je de tour met succes hebt ingewisseld, kan je op de knop Downloaden tikken om te beginnen met het downloaden van de tour voordat u vertrekt. Wanneer de tour klaar is met downloaden zie je een Start Tour knop.

4. Geniet van de route

Je bent nu klaar om de tour ervaring te beginnen. Veel plezier!

Eigen fiets, huurfiets of Electrische Scooter

De route kan je fietsen met je eigen fiets. Mocht je geen fiets hebben dan kan je een fiets huren bij Hotel Restaurant de Engel in Lisse.

Lees meer: Huur een fiets, tandem of scooter in Lisse »

Elektrische scooter

Nog leuker is het om de Tulpenroute te rijden met de nieuwe elektrische scooter. Deze scooter is zeer eenvoudig te rijden, is stil en heel leuk om te ervaren.

Onze populaire links