Home / Over Flower Tour

Hi, welkom op onze website. We houden van bloemen en vertellen bezoekers graag alles over het mooiste product uit Holland. Dat is waarom we Flower Tour opgezet hebben. We hebben geweldige tours geselecteerd waarmee je het verhaal achter de bloemen uit Holland het beste kan beleven.

Volg onze bloemenvelden blog

Wij zijn de manier om de bloeiende bloemenvelden op zijn best te beleven. Wij zijn gevestigd in bloemendorp Lisse, het centrum van de bloemenregio in Holland. Elk voorjaar bloeien er vele miljoenen kleurrijke tulpen en andere bloemen op de bollenvelden rondom ons dorp. Tijdens de bloeiperiode bezoeken miljoenen mensen onze bloemenstreek. Het wereldberoemde bloemenpark Keukenhof is ook gevestigd in Lisse. Een bezoek aan Keukenhof is dan ook ideaal te combineren met een Flower Tour.

Hi, ontmoet onze lokale gidsen

Met de enthousiaste lokale gidsen beleef je de Nederlandse bloemen op zijn best. Leer alles over de geschiedenis en het proces van het groeien van de bloembollen. Uiteraard zijn de kleurrijke bloemenvelden ook erg fotogeniek. De lokale gidsen weten de leukste plekjes en zijn op de hoogte waar de bloemenvelden het mooist in bloei staan.

Pak een fiets, scooter, boot of helikopter..

Wij hebben de leukste vervoersmiddelen geselecteerd om de bloemenvelden te ontdekken. Maak een fietstocht langs de bloemenvelden, ga op avontuur met een TukTuk prive rondleiding of bekijk de bloemenvelden van boven met een spectaculaire helikoptervlucht.


Ook voor groepsuitjes

Ben je opzoek naar een leuke activiteit voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag? Neem dan contact met ons op voor de leukste groepsactiviteiten in de bloemenvelden. Alle activiteiten zijn uit te breiden met een lunch of diner op bijzondere locaties in de Bollenstreek.