Home / Over Flower Tour Company

Welkom op onze website. We houden van bloemen en vertellen bezoekers graag alles over het mooiste product uit Holland. Dat is waarom we Flower Tour opgezet hebben. We hebben geweldige tours geselecteerd waarmee je het verhaal van de bloemen uit Holland het beste kan beleven.

Het verhaal van de bloemen

Wil jij de bloeiende bloemenvelden beleven kijk dan snel bij de beschikbare flower tours. Wij zijn gevestigd in bloemendorp Lisse, het centrum van de Bollenstreek in Holland. Elk voorjaar bloeien er vele miljoenen kleurrijke tulpen en elke zomer geniet je van de zomerbloemen in de bloemenregio van Nederland. Het wereldberoemde bloemenpark Keukenhof is ook gelegen in de Bollenstreek en perfect te combineren met een Flower Tour. Ook in de zomer zijn er schitterende bloemen te bewonderen. Deze zomerbloemen zijn iets minder makkelijk te vinden maar met onze Flower Tour bezoek je ze allemaal eenvoudig.

Huur een fiets, scooter, boot of helikopter..

Wij hebben de leukste vervoersmiddelen geselecteerd om de bloemenvelden te ontdekken. Maak een fietstocht langs de bloemenvelden, ga op avontuur met een TukTuk prive rondleiding of bekijk de bloemenvelden van boven met een spectaculaire helikoptervlucht.

Audio Guides

We gebruiken de nieuwste technologie om de verhalen te vertellen. Download onze Holland Audio Guides-app en hoor de verhalen rechtstreeks op je eigen telefoon (iOS en Android).


Ook voor groepsarrangementen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag? Neem dan contact met ons op voor de leukste groepsactiviteiten in de bloemenvelden. Alle activiteiten zijn uit te breiden met een lunch of diner op bijzondere locaties in de Bollenstreek.