Home / Over Flower Tour Company

Welkom bij de Flower Tour Company. Je vindt hier de leukste routes langs de bollenvelden in de Bollenstreek. In de lente ideaal te combineren met een bezoek aan Bloemenpark Keukenhof en in de zomer met het strand, het uitgebreide duingebied en de Kagerplassen.

Bezoekers en inwoners van de Bollenstreek het verhaal van de bloemen in Nederland op een leuke manier laten beleven, dat is de missie van de Flower Tour Company.

Marco van der Lingen

Bollenstreek Marketing

De mooiste routes langs de bollenvelden van Nederland

De bollenvelden in de Bollenstreek behoren tot de mooiste bollenvelden van Nederland. Het kleinschalige karakter maakt de Bollenstreek zeer geschikt voor afwisselende fietsroutes en wandelroutes. Er zijn ook unieke tours beschikbaar waarbij je de bollenvelden bijvoorbeeld ontdekt met een elektrische Renault Twizy, elektrische scooter of met een spectaculaire helikoptervlucht boven de bollenvelden.

Ontdek waar de mooiste bollenvelden in bloei staan met onze Flower Map

Een van de meest gestelde vragen is waar de mooiste bollenvelden in bloei staan. Hiervoor hebben we samen met onze partners de Flower Map ontwikkeld. Op deze Flower Map laten we zien waar de mooiste bollenvelden te zien zijn. Ook geven we informatie over welke fiets- en wandelroutes op dat moment langs de mooiste bollenvelden gaat. Wel zo handig toch?

Audio Guides

Om het verhaal van de bloemen te horen tijdens je fiets- of wandelroute hebben we een leuke audio tour ontwikkeld. Tijdens deze tour leer je meer over de tulp en de omgeving van Bloemenpark Keukenhof.

De tours zijn beschikbaar in de Holland Audio Guides-app. Deze kan je downloaden op je eigen telefoon (iOS en Android).