Home / Hop on Hop off met een (huur)fiets / Tulpen showtuin van de Bollenstreek Tulpen Mix

Bollenstreek tulpen mix
Bollenstreek tulpen mix

Fiets of wandel je de Hollandse Bloemenroute. de rode Keukenhof fietsroute en de groene Keukenhof fietsroute dan kom je langs de vrij toegankelijke tulpen showtuin van MyDutchFlowers.com. Deze schitterende showtuin is elk voorjaar een ideale locatie om kleurrijke foto’s te maken.

Hop off bij de tulpen showtuin in de Zilk

De tulpenvelden langs de Zilkerbinnenweg zijn elk voorjaar een grote trekker voor tulpenliefhebbers. Sinds 2023 is er naast deze tulpenvelden een mooie tulpen showtuin aangelegd. Dit is de showtuin van MyDutchFlowers. Er zijn vele honderden tulpen te bewonderen en natuurlijk te fotograferen. Het is dan ook zeker een aanrader om hier tijdens je fietsroute hier even de benen te strekken en te genieten van de mooiste kleuren.

Gemiddelde bezoekduur

Een bezoek aan deze showtuin duurt ongeveer 10 tot 20 minuten.

Openingstijden Showtuin Bollenstreek Tulpen Mix

De showtuin is tijdens het tulpenseizoen geopend voor bezoekers. Vanaf donderdag 23 maart t/m 14 mei 2023 start het nieuwe tulpenseizoen. De showtuin is 24 uur per dag gratis te bezoeken.

DagOpeningstijden
Maandag00.00 – 24.00 uur
Dinsdag00.00 – 24.00 uur
Woensdag00.00 – 24.00 uur
Donderdag00.00 – 24.00 uur
Vrijdag00.00 – 24.00 uur
Zaterdag00.00 – 24.00 uur
Zondag00.00 – 24.00 uur

Entreeprijs Showtuin Bollenstreek tulpen mix (+ kortingscode)

De showtuin is volledig gratis te bezoeken. De bloemen die in deze showtuin staan is de Bollenstreek mix. Deze bloembollen mix geeft het hele lenteseizoen mooie bloemen en is ook online te bestellen.

Showtuin Bollenstreek Tulpen Mix in combinatie met een fietsroute

Een bezoek aan deze showtuin is goed te combineren met een fietsroute of sightseeing tour. De showtuin is door de beperkte parkeerruimte niet geschikt als startpunt maar wel als tussenstop. De volgende fietsroutes en sightseeing tours komen langs de Showtuin van de Bollenstreek Tulpen Mix.

Fietsroutes langs Showtuin Bollenstreek Tulpen Mix

Adres Showtuin Bollenstreek Tulpen Mix

  • Zilkerbinnenweg 20
  • 2191 AC De Zilk

Onze populaire links