Home / Blog / Zomereditie Flower Tour

Op zondag 19 mei heeft Keukenhof bloemenpark de deuren weer gesloten. De bollenvelden met voorjaarsbloemen waren al drie weken geleden uitgebloeid. Maar dit betekend niet dat er geen Flower Tours meer gereden kunnen worden dit jaar.

Flower Tour in de zomermaanden

In 2019 komen we namelijk met een zomereditie van de Flower Tour. Tijdens deze tour leer je meer over de tulp maar krijg je ook schitterende zomerbloemen te zien. Je kan de Keukenhof Kasteeltuinen bezoeken en diverse bloemenlocaties bekijken. Naast bloemen ontdek je met de zomereditie ook het mooie strand en de schitterende duinen.

Ruim 2 maanden lang genieten van bloemen

De zomereditie van de Flower Tour zal ruim twee maanden beschikbaar zijn. Dit komt doordat zomerbloemen in tegenstelling tot voorjaarsbloemen een veel langere bloeiperiode kennen.

De Flower Tours starten op 1 augustus 2019 en lopen tot half oktober 2019.

Tulpenbollen kopen

Tijdens de zomereditie komt ook de nieuwe oogst tulpenbollen beschikbaar. Op verschillende locatie kan je dan ook de mooiste tulpenbollen kopen om die in oktober te planten en volgend voorjaar je eigen Keukenhof in je tuin of op je balkon te creëren.

Volg onze website en de sociale media kanalen van Bollenstreek.nl om op de hoogte te blijven van de zomereditie van de Flower Tour.