Home / FlowerCard 2019

Met de FlowerCard maak je een bezoek aan de bloemenvelden van Nederland nog leuker. Met deze digitale kortingskaart krijg je namelijk vele extra’s zoals gratis fietsroutes, een flower audio tour, een digitaal magazine (in het Engels) en vele kortingen bij o.a. musea, attracties, rondvaarten en nog veel meer.

Beleef het verhaal van de tulpen uit Holland en bezoek schitterende monumenten met een rijk verleden. Vergeet zeker niet te genieten van de schoonheid van de kuststrook en het unieke duingebied. Genieten dus van Holland op zijn best

De Flower Audio Tour is inbegrepen bij de FlowerCard

Voordelen en korting FlowerCard

Bij je FlowerCard krijg je de volgende voordelen:

  • Digitaal Magazine (in het engels) met inspiratie over de omgeving van Keukenhof.
  • Gratis fietsroutes: o.a. vier Keukenhof fietsroutes + Flower Tour (met audiotour in Nederlands, Engels of Duits).
  • Gratis Flower Tour souvenir boekje op te halen bij VVV Lisse bij Museum De Zwarte Tulp
  • Kortingen rondom Keukenhof bij musea, attracties, restaurants en winkels
  • 10% korting op attracties en musea in Amsterdam
Flower Card Keukenhof

Wat kost de FlowerCard 2019?

De FlowerCard kost slechts € 5,00. Op vertoon van je digitale FlowerCard krijg je kortingen bij de deelnemende bedrijven. Bij sommige deelnemers krijg je alleen korting als je online je ticket koopt. Deze tickets koop je in de speciale FlowerCard Ticketshop voor de korting gebruik je de kortingscode die je bij de FlowerCard krijgt.

Waar koop je een FlowerCard

De FlowerCard is alleen online verkrijgbaar. De kortingskaart is inbegrepen bij het online reserveren van een huurfiets bij Keukenhof of als losse kaart.

Huurfiets + FlowerCard

De kortingskaart is inbegrepen bij het online huren van een fiets bij Keukenhof. Je huurt al een fiets inclusief FlowerCard voor € 15,00. Meer informatie over het online huren van een fiets bij Keukenhof vind je op:

FlowerCard los

Heb je zelf een fiets of wil je op een andere manier de Bollenstreek verkennen dan kan je ook los de FlowerCard aanschaffen. De FlowerCard kost eenmalig € 5,- en is vervolgens geldig t/m 19 mei 2019

Waar krijg je korting met de FlowerCard 2019?

De FlowerCard geeft je vele kortingen rondom Keukenhof. Kijk op hier voor het actuele aanbod aan kortingen.