Home / De leukste Flower Tours in Holland / Ontspannen fietstocht langs de bloemenvelden

Wil je lekker fietsen langs de schitterende bloemenvelden? Dan is de Flower Tour fietstocht een ideale manier om de bloemenvelden van Holland te ontdekken. De fietsroute is met ongeveer 15 kilometer goed te fietsen voor jong & oud en onderweg krijg je veel informatie van de lokale gids die jullie de mooiste plekjes laat zien.

Lokale gids

Deze fietstocht is inclusief lokale gids die precies weet waar de mooiste bloemenvelden bloeien en je ook nog eens het verhaal achter de bloemen van Holland vertelt. 

Eigen fiets of huurfiets

Heb je geen fiets of geen zin om je fiets mee te nemen naar de bloemenstreek? Dan kan je een fiets huren bij Keukenhof. Het is aan te raden deze huurfiets alvast te reserveren zodat je er zeker van bent dat er nog huurfietsen beschikbaar zijn.

Start locatie

De Flower Tour fietstocht begint op het parkeerterrein van bloemenpark Keukenhof. Op het parkeerterrein parkeer je de hele dag voor slechts € 6,00. Je kan de fietstocht inclusief of exclusief huurfiets boeken. 

Prijs fietstocht met gids

  • 2,5 uur durende fietstocht met gids inclusief huurfiets – € 49,00 p.p.
  • 2,5 uur durende fietstocht met gids met eigen fiets – € 39,00 p.p.

Groepsarrangement

Wil je als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag een Flower Tour beleven? Al vanaf 8 deelnemers kunnen we groepsarrangementen aanbieden. Dit kan ook inclusief een tour op een Solex, huurfiets, vlucht met een helikopter etc. Ook voor touroperators bieden we leuke arrangementen aan.