Home / De leukste Flower Tours in Nederland / Fietstocht bloemenvelden

Wil je fietsen langs de bloemenvelden bij Keukenhof? Dan is de Flower Tour Lente fietsroute de ideale manier om de tulpenvelden van Holland te ontdekken. De fietsroute is met ongeveer 15 kilometer goed te fietsen voor jong & oud en onderweg krijg je veel informatie over de tulpen en de Bollenstreek.


Fietsen langs de tulpenvelden

Met de Flower Tour Lente editie kom je niet alleen langs mooie tulpenvelden. Ook kan je een bezoek brengen aan schitterende monumenten langs de route.

Audiotour

Deze fietstocht is inclusief audiotour die het verhaal vertelt van de tulp en de omgeving rondom Keukenhof.  De audiotour download je op je eigen telefoon (iPhone, Android).

Eigen fiets of huurfiets

De fietsroute fiets je eenvoudig met je eigen fiets. Heb je geen fiets of heb je geen zin om je fiets mee te nemen naar de Bollenstreek? Dan kan je eenvoudig een fiets huren bij Keukenhof. Het is aan te raden deze huurfiets alvast online te reserveren zodat je er zeker van bent dat er nog huurfietsen beschikbaar zijn. Het aantal huurfietsen bij Keukenhof is namelijk beperkt.

Startpunt Keukenhof

De Flower Tour fietsroute Kan je starten op meerdere punten. Een handig startpunt is Keukenhof. Op het parkeerterrein parkeer je je auto de hele dag voor slechts € 6,00. Je kan je parkeerkaart alvast online kopen in de ticketshop van Bollenstreek.nl. De route is perfect te combineren met een bezoekje aan Europa’s mooiste lentetuin. 

Prijs Flower Tour fietsroute

De fietsroute is onderdeel van de FlowerCard. Deze kortingskaart kost slechts € 5,00 en levert je naast de route ook veel andere voordelen op. Meer informatie over de FlowerCard vind je hier.


Groepsuitje

Wil je als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag een Flower Tour beleven? Al vanaf 8 deelnemers kunnen we groepsactiviteiten aanbieden. Dit kan ook inclusief een tour op een Solex, huurfiets, elektrische scooter of een vlucht met een helikopter etc. Ook voor touroperators bieden we leuke arrangementen aan.